Daniëlle Kortlever

Ik ben Danielle Kortlever, ik ben 20 jaar oud en kom uit Gorinchem. De afgelopen 4 jaar heb ik succesvol de opleiding Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool afgerond. Ik voetbal op het veld bij GJS en in de zaal bij ZVG in Gorinchem.

De reden dat ik gekozen heb voor de opleiding tot Fysiotherapeut is dat ik het erg leuk vind om met mensen om te gaan en hen dan ook kan helpen als er klachten zijn. Voordat ik aan de opleiding begon, ben ik vaker in aanraking gekomen met het beroep. Dit trok me altijd erg aan en het leek me erg leuk om dit zelf ook te gaan doen.

In mijn laatste stage en van de opleiding heb ik stage gelopen bij Fysio PP, voornamelijk onder begeleiding van Boudewijn en Lennart. Tijdens de stage heb ik erg veel geleerd over het vak en de praktijk. De grootste leerpunten waren het geven van trainingen op het gebied van sportfysiotherapie en de manier van het uitvoeren van heel veel verschillende behandelmethodes.

Ik heb erg veel zin om in het leuke team bij Fysio PP aan de slag te gaan en ik kijk er naar uit om iedereen zo veel mogelijk te kunnen helpen waar dat nodig is.

Tot ziens in de praktijk!