Marloes Rijnhout

Je bent op de achtergrond al veel aanwezig geweest bij Fysio PP. Hoe ben je bij hen terecht gekomen en wat heb je voor ze gedaan?

Eind 2017 heb ik Bart en Boudewijn benaderd om tijdelijk wat ondersteunend werk in de praktijk te kunnen doen. Mede vanwege de groei van de praktijk kon ik steeds meer werk oppakken en heb ik vooral veel ondersteuning kunnen bieden op administratief vlak en op het gebied van marketing en communicatie. Dit beviel zo goed voor beide partijen dat we besloten hebben tijdelijk om te zetten in permanent.

 

Ik heb een achtergrond in marketing en communicatie, maar zocht naar een switch in mijn carrière. Ik wilde heel graag meer doen met mijn passie voor voeding, sport en coaching. Bij Fysio PP heb ik een perfecte combi gevonden tussen ondersteunende taken en het opzetten van voedingsbegeleiding binnen de praktijk. Daarnaast geef ik op zaterdagochtend small group training op de locatie in Gorinchem en val ik in wanneer nodig.

 

Wat wil je in de toekomst gaan betekenen voor Fysio PP?

Op dit moment rond ik mijn opleiding tot Gewichtsconsulent af en ga ik binnen Fysio PP het onderdeel voedingsbegeleiding vormgeven. Voeding speelt een belangrijke rol bij de cliënten van de praktijk, denk aan voeding rondom sport en sportdoelen, aankomen en afvallen, maar ook voedingsaanpassingen bij blessures of revalidatie. Mijn rol binnen Fysio PP zal veelzijdig zijn, dus naast voeding ben ik vooral op de achtergrond bezig met tal van ondersteunende taken. De dynamiek van diverse taken en een jonge groeiende ambitieuze organisatie passen goed bij mij.

 

Waar gaan jouw collega’s enthousiast van worden?

Ik hoop dat ze vooral enthousiast worden over het stuk ‘ontzorgen’ wat ik voor ze doe; zij kunnen zich richten op hun vak en ik regel op de achtergrond tal van andere zaken voor ze. Verder denk ik dat mijn verfrissende (vaak kritische) blik wel van toegevoegde waarde is.