WinterFit

WinterFit!

Naast ons bekende programma ZomerFit!, nu ook het WinterFit! programma. De training richt zich op het onderhouden van de eerder opgebouwde conditie, het verbeteren van de spierkracht en preventie van blessures.

Absolute rust gedurende langere tijd is nadelig voor eerder opgebouwde fitheid. Dit betekent verlies van (an) aërobe kracht en uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, spierspanning, spiermassa en metabolisme, met een sterke afname in de eerste drie weken van het stoppen met trainen. De omvang van her aanpassingen na het trainen is echter verschillend, afhankelijk van het fitheidniveau van de speler en de duur van het stoppen met trainen. Om optimale teamprestaties te garanderen bij hervatting van de competitie en blessures te voorkomen, moet de verminderde conditie opnieuw worden ingehaald, wat kostbare tijd kost. Daarom is een specifiek winterstop trainingsprogramma nodig om tijdens de kerstvakantie fit te blijven.

Dit is een programma van 6 weken dat start op maandag 12 december en loopt tot 18 januari. In deze periode zijn 11 trainingsmomenten waar je aan deel kan nemen. Dit hoeft geen vaste dag te zijn en kan je zelf inboeken. Ben je lid van één van onze samenwerkingspartners, dan ontvang je 1 extra training gratis.

  • Maandag en woensdag 19:30
  • Locatie Vuren
  • 60 minuten
  • Leeftijd 16+

Kosten: 6-rittenkaart voor 45,- (+1 voor leden van samenwerkingspartners)