Fred Slimmens

Fred fietst van 23 tot en met 30 augustus 2020 de Tour for Life om geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds.

“Met de Tour for Life fiets ik van Italië naar Nederland. Over bekende cols, en dwars door de Alpen, Vogezen, Jura en de Ardennen. In 8 etappes overbrug ik 1.300 kilometer en ruim 17.000 hoogte meters. Met deze tocht wil ik zo veel mogelijk geld inzamelen voor het Daniel den Hoed Fonds. Mijn streven is minimaal € 5.000,- Euro !”

Jaarlijks krijgen 100.000 mensen de diagnose kanker. En nog steeds sterven ieder jaar 43.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Het Daniel den Hoed Fonds gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door het Erasmus MC Kanker Instituut. Het onderzoek is gericht op personalized medicine, een hoopgevende methodiek waarbij de nadruk ligt op een persoonsgerichte, effectieve behandeling. Het sponsorgeld van de Tour for Life gaat naar de financiering van dit wetenschappelijke onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

Fysio PP is trotse shirtsponsor van Fred en begeleidt hem richting de tour op het gebied van fysiotherapie, kracht- en conditietraining en voedingsbegeleiding. Volg zijn traject op de social media van Fysio PP

Kijk voor meer informatie op www.tourforlife.nl