Voedingsbegeleiding

De voedingsdeskundige adviseert en coacht mensen naar een gezond voedingspatroon. Dit kan zijn bij het afvallen, aankomen en/of bij het bewuster gezonder leren eten en gezonder leren omgaan met voeding of voeding rondom sport en training. De adviezen sluiten aan op ieders persoonlijke situatie, voorkeuren en mogelijkheden. De voedingsdeskundige geeft praktische tips en adviezen en leert je vooral om te gaan met je valkuilen. Het doel is dat je uiteindelijk zelf een gezonde leefstijl bereikt en behoudt, dus dat je zelf gezonde, bewuste keuzes gaat maken. Hoe we de begeleiding precies aanpakken hangt dus van jou af.

Naast voeding is beweging een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl, daarom hebben wij pakketten samengesteld waarin ook bewegen is opgenomen. Als je blijvend resultaat wilt, dan raden wij aan om te starten met een traject van 3 maanden, je geeft hiermee jezelf de tijd om de gezonde voeding in je dagelijkse patroon te integreren. Sport je al? Geen probleem, je kunt ook enkel voedingsbegeleiding volgen bij ons, kies dan pakket basis. Als je er wel voor kiest bij ons te sporten, dan krijg je 15% korting op de totaalprijs van het pakket. Deze korting verrekenen wij op de kosten van het sporten, zie pakketten plus en intensief. Naast de 3 maandenpakketten hebben wij ook pakketten voor vervolgtrajecten of een andere tijdsduur zoals 6 maanden.

De voedingsdeskundige van Fysio PP, Marloes, is gecertificeerd Gewichtsconsulent, aangesloten bij de beroepsvereniging (BGN) en diëtist i.o. In de meeste aanvullende zorgverzekeringen zijn vergoedingen voor voedingsbegeleiding opgenomen bij erkende BGN gewichtsconsulenten. Kijk hier voor de hoogte van deze vergoedingen bij de diverse verzekeraars.

3 MaandenpakketPakketprijs
BASIS€ 180
PLUS€ 208*
INTENSIEF€ 663*
* de 15% korting is in deze prijs reeds verrekend

3 maanden BASIS
– Uitgebreid intakegesprek waarin we het behandelplan en jouw doelen opstellen.
– Voorbeelddagmenu n.a.v. jouw behoeften, gewoonten en doelen
– 2 vervolgconsulten
– Eindconsult / evaluatieconsult

3 maanden PLUS
– Voedingsbegeleiding plus elke week deelname aan een small group training, kijk hier voor de tijden

3 maanden INTENSIEF
– Voedingsbegeleiding plus elke week 1 uur personal training (PT), kijk hier voor meer uitleg over onze PT mogelijkheden.

Losse prijzen

 Prijs
Intake voeding€ 75
Voedingsconsult€ 35
Weegmoment€ 15
12-rittenkaart Small Group Training€ 65
Losse PT sessie€ 50