Sociaal-Maatschappelijk

Vanuit onze visie om begeleiding te bieden aan een optimale fysieke prestatie (Physical Performance) streven wij ernaar om ook sociaal-maatschappelijk het nodige bij te dragen. Niet iedereen is in staat om zelfstandig hulp te zoeken bij het sporten en bewegen. Echter vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om in ieder geval zo optimaal als mogelijk te kunnen bewegen. Waar mogelijk proberen wij hier onze steun aan te geven. Momenteel doen wij dit door het programma Bewegen Werkt te ondersteunen en door sportverenigingen te begeleiden en te sponsoren.

Als jonge onderneming is deze dienstverlening nog in opbouw. Indien u mogelijkheden ziet waarbij wij onze ondersteuning kunnen bieden neemt u dan contact met ons op.

 

Beweegprojecten

Wij bieden beweegprojecten en -trajecten aan voor verschillende doelgroepen. Eén van de programma's die wij momenteel begeleiden is Bewegen Werkt.

Inloopspreekuur

Wij bieden inloopspreektijden voor verschillende sportverenigingen. Dit om uw klachten kosteloos en vrijblijvend te laten beoordelen. Kijk snel voor meer informatie en tijden.

Testen en meten

Meten is weten! Om deze reden meten wij onder andere jeugdige sporters om hun groeispurt in kaart te brengen. Ook testen wij de fysieke belastbaarheid van ouderen.

Beweegstimulatie ouderen

Naast onze fysiotherapeutische behandelingen proberen wij meer te betekenen om ouderen te laten bewegen. Een sfeervolle omgeving en het bewegen met leeftijdsgenoten geeft een stimulans om te gaan en blijven bewegen.

Lezingen en lessen

Kennis moet gedeeld worden. Dat is hoe wij er in staan. Daarom geven wij lezingen over verschillende onderwerpen en geven wij de nodige gastlessen op alle onderwijsniveau's.

Wachtende ouders

Wachtende ouders worden sportende ouders. Het aanwezig zijn bij u sportende kind is van groot belang. Echter is dit vaak stilstaande tijd. Maak van deze tijd een nuttige tijd door bij ons te komen sporten. Heeft uw kind les in het Caribabad, of is uw kind aan het trainen bij Unitas, SVW, Rapid, GKV of Typhoon? Onze locatie op Molenvliet biedt optimale mogelijkheid om dit te combineren uw sportactiviteit. Neem contact op voor meer informatie.

Sponsoring

Wij dragen waar mogelijk graag een steentje bij aan acties voor goede doelen. Lees hier welke initiatieven wij op dit moment sponsoren.