Leefstijlcoaching

Leefstijl coaching

Leefstijl coaching zorgt voor veranderingen op het gebied van voeding, bewegen, slaap, zingeving en ontspanning. De naam ‘coaching’ is niet voor niets: je gaat zélf je leefstijl veranderen, en de coach helpt je om dat op een manier te doen die precies bij jou past.

Voor wie is leefstijlbegeleiding?

Voor iedereen die op zoek is naar blijvend resultaat. Afhankelijk van de gestelde doelen kijkt onze diëtist- leefstijlcoach samen met u op welke manier er hulp nodig is. Soms kan het zijn dat u met een losse coachsessie al antwoorden op uw vragen heeft en verder aan de slag kunt. Daarom vinden wij een kennismakingsgesprek belangrijk, welke u vrijblijvend bij ons kunt inplannen.

Vergoedingen

  • Bij sommige verzekeraars is leefstijl coaching in de aanvullende verzekering opgenomen. Raadpleeg hiervoor je polisvoorwaarden en zorgverzekeraar. Per januari 2019 wordt leefstijl coaching voor bepaalde risicogroepen in een speciaal traject opgenomen in de basisverzekering. 
  • Steeds meer werkgevers onderkennen dat preventief investeren in vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en een gezonde leefstijl van medewerkers loont. Zij faciliteren hun medewerkers hier dan ook bij vanuit een opleidingsbudget of in het kader van ziektepreventie.