Team

Boudewijn van den Boogaard
manueeltherapeut & stagebegeleider

In 2007 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan te Nieuwegein. Vanaf dat moment werkzaam geweest bij Living Well Fysiotherapie te Gorinchem. In 2010 afgestudeerd Master Manueel Therapeut aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie te Amersfoort.

Boudewijn is met name gespecialiseerd in rug, nek- en schouderklachten. Met manuele technieken zorgt hij voor snel herstel van uw fysieke klachten.


boudewijn@fysiopp.nl

BIG: 79066691804

Bart den Hartog
sportfysiotherapeut

In 2010 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf dat moment werkzaam geweest voor Living Well Fysiotherapie te Gorinchem. In 2014 afgestudeerd Master of Science Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht.

Bart is met name gespecialiseerd in revalidatie. Dit varieert van revalidatie van een sportblessure, na een operatie of van langdurig aanhoudende klachten. Tevens is Bart ook leefstijlcoach voor de Gecombineerde Leefstijlinterventie.


bart@fysiopp.nl

BIG: 69912415004

Lennart van den Herik
sportfysiotherapeut & dry needling

Na zijn CIOS opleiding in 2008 afgestudeerd Bachelor fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na eerst gewerkt te hebben in Zwijndrecht is Lennart vervolgens terecht gekomen bij Procare te Gorinchem. In 2012 afgestudeerd Master Sportfysiotherapeut aan de faculteit Transfergroep Rotterdam.

Lennart heeft tevens de cursussen Dry Needling en Medical Taping volbracht.


lennart@fysiopp.nl

BIG: 19910124404

Jimmy van de Koppel
sportfysiotherapeut

Jimmy woont in Sleeuwijk en is in 2014 afgestudeerd aan Avans Hogeschool te Breda. Vervolgens heeft hij de Masteropleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht gevolgd. Vanuit zijn stage bij Living Well Fysiotherapie te Gorinchem is hij daar 4 jaar werkzaam geweest. Jimmy is vanaf 2018 werkzaam bij Fysio PP.


jimmy@fysiopp.nl

BIG: 19918497204

Tiana van Oosten
kinderfysiotherapeut

In 2007 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan Hogeschool Rotterdam. Vanaf dat moment als fysiotherapeut met kinderen gaan werken. Onder andere bij Rijndam Revalidatie. In 2013 afgestudeerd Master kinderfysiotherapeut aan de Transfergroep te Rotterdam. Tevens gespecialiseerd in prikkelverwerkingsproblemen bij kinderen. Over dit vakgebied geeft zij sinds 2014 les als docent, bij cursusorganisatie AKK te Leiden. In 2015 de post HBO opleiding kinderbekkenfysiotherapie afgerond aan het SOMT te Amersfoort. 


tiana@fysiopp.nl

BIG: 99908536704

Amy Verhagen
bewegingswetenschapper & sportpsycholoog

In 2015 afgestudeerd Bewegingswetenschapper MSc. Zij leerde veel over het menselijk bewegingsapparaat en hoe je deze kunt trainen. Een stage bij een sportpsycholoog gaf haar het inzicht hoe belangrijk het mentale aspect van sporten is. Hier wilde zij meer over weten en uiteindelijk heeft zij de postacademische opleiding tot praktijk sportpsycholoog afgerond in 2019. 

Naast haar functie als sportpsycholoog geeft Amy ook de nodige groepstrainingen en assisteert zij bij het testen en meten van sporters.


amy@fysiopp.nl

Sanne de Joode
fysiotherapeut & geriatriefysiotherapeut i.o.

Sanne woont in Herwijnen en is in 2021 afgestudeerd aan Avans Hogeschool te Breda. Direct na haar afstuderen is Sanne bij ons begonnen. Zij is al jaren bekend bij onze praktijk, want vanaf september 2019 tot en met januari 2020 heeft zij al bij Fysio PP stage gelopen. 

Vanaf 2022 is Sanne begonnen aan haar Master-opleiding tot Geriatriefysiotherapeut aan de Avans+ te Breda. De Geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare groepen met een hoge biologische leeftijd die te maken krijgen met lichamelijke problemen. 


sanne@fysiopp.nl

BIG: 29929562504

Debby Verburg
secretaresse

Debby is onze kracht achter de schermen. Neemt u contact op met Fysio PP, dan is de kans groot dat u eerst haar aan de lijn krijgt. Debby is verantwoordelijk voor het invullen van alle afspraken en veel andere administratieve zaken. Zij neemt onze therapeuten en andere collega's veel werk uit handen. 

 

 
debby@fysiopp.nl

Lindsey Brouwer
fysiotherapeut
Dewi Jongsma
fysiotherapeut
Bjorn in 't Veld
performance coach

Bjorn is één van onze sterke oproepkrachten. Als HALO-student is hij bij Fysio PP performance coach en geeft hij de groepslessen en ASM-trainingen bij de verenigingen. 

Brik van Dusseldorp
fysiotherapeut

Brik is één van onze sterke oproepkrachten. Hij studeert de opleiding fysiotherapie en is als performance coach mede verantwoordelijk voor het draaien van de groepslessen en de ASM-trainingen bij de sportverenigingen.

Pepijn Kuijntjes
performance coach
Thijs de Wild
performance coach