Team

Boudewijn van den Boogaard
manueeltherapeut & stagebegeleider

In 2007 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan te Nieuwegein. Vanaf dat moment werkzaam geweest bij Living Well Fysiotherapie te Gorinchem. In 2010 afgestudeerd Master Manueel Therapeut aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie te Amersfoort.

Boudewijn is met name gespecialiseerd in rug, nek- en schouderklachten. Met manuele technieken zorgt hij voor snel herstel van uw fysieke klachten.

BIG: 79066691804

Bart den Hartog
sportfysiotherapeut

In 2010 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf dat moment werkzaam geweest voor Living Well Fysiotherapie te Gorinchem. In 2014 afgestudeerd Master of Science Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht.

Bart is met name gespecialiseerd in revalidatie. Dit varieert van revalidatie van een sportblessure, na een operatie of van langdurig aanhoudende klachten.

BIG: 69912415004

Lennart van den Herik
sportfysiotherapeut & dry needling

Na zijn CIOS opleiding in 2008 afgestudeerd Bachelor fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na eerst gewerkt te hebben in Zwijndrecht is Lennart vervolgens terecht gekomen bij Procare te Gorinchem. In 2012 afgestudeerd Master Sportfysiotherapeut aan de faculteit Transfergroep Rotterdam.

Lennart heeft tevens de cursussen Dry Needling en Medical Taping volbracht.

BIG: 19910124404

Jimmy van de Koppel
sportfysiotherapeut

Jimmy woont in Sleeuwijk en is in 2014 afgestudeerd aan Avans Hogeschool te Breda. Vervolgens heeft hij de Masteropleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht gevolgd. Vanuit zijn stage bij Living Well Fysiotherapie te Gorinchem is hij daar 4 jaar werkzaam geweest. 

BIG: 19918497204

Sereno Latuhihin
performance trainer & sportkundige

In 2018 afgestudeerd voor de Bachelor opleiding Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Sereno heeft verschillende stages afgerond op diverse vlakken, zoals stage binnen de gemeente Gorinchem en in een revalidatie centrum voor senioren.

Sereno bevat veel kennis over een gezonde leefstijl, daarnaast zorgt hij voor het begeleiden van groepstrainingen en persoonlijke trainingen.

Daniëlle Kortlever
fysiotherapeut

In 2019 heeft Daniëlle de opleiding Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool afgerond. De laatste stage van de opleiding heeft ze bij Fysio PP gedaan en vanuit daar start zij haar carrière. Daniëlle is zelf actief met voetbal en geeft binnen de praktijk ook small group trainingen. 

Marloes Rijnhout
voedingsdeskundige & praktijkondersteuner

Na het afronden van haar HBO opleiding heeft Marloes Bedrijfskunde gestudeerd en in 2013 afgerond. Met haar ervaring uit het bedrijfsleven en met name marketing ondersteunt ze Fysio PP. In 2018 heeft ze de opleiding Gewichtsconsultent behaald en begeleidt ze binnen Fysio PP klanten bij voedingsvragen. In 2019 zal zij zich verder specialiseren in Voeding en Diëtetiek.

Jette Biemans
performance trainer

Na het afronden van de opleiding sport en beweging op het Johan Cruyff College in Roosendaal in 2018 is Jette begonnen als trainer bij GHC Rapid, waar ze ook zelf actief hockeyt.  Jette heeft allround ervaring die zij bij ons zal toepassen in het geven van small group trainingen.