Team

Boudewijn van den Boogaard
Manueel therapeut
Stagebegeleider
In 2007 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan te Nieuwegein. Vanaf dat moment werkzaam geweest bij Living Well Fysiotherapie te Gorinchem. In 2010 afgestudeerd Master Manueel Therapeut aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie te Amersfoort.
Boudewijn is met name gespecialiseerd in rug, nek- en schouderklachten. Met manuele technieken zorgt hij voor snel herstel van uw fysieke klachten.

 

 

Bart den Hartog
Sportfysiotherapeut
Personal trainer
In 2010 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf dat moment werkzaam geweest voor Living Well Fysiotherapie te Gorinchem. In 2014 afgestudeerd Master of Science Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht.
Bart is met name gespecialiseerd in revalidatie. Dit varieert van revalidatie van een sportblessure, na een operatie of van langdurig aanhoudende klachten.

 

Lennart van den Herik
Sportfysiotherapeut
Dry Needling
Na zijn CIOS opleiding in 2008 afgestudeerd Bachelor fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na eerst gewerkt te hebben in Zwijndrecht is Lennart vervolgens terecht gekomen bij Procare te Gorinchem. In 2012 afgestudeerd Master Sportfysiotherapeut aan de faculteit Transfergroep Rotterdam.
Lennart heeft tevens de cursussen Dry Needling en Medical Taping volbracht.

 

 

 

Jimmy van de Koppel
Sportfysiotherapeut
Jimmy woont in Sleeuwijk en is in 2014 afgestudeerd aan Avans Hogeschool te Breda. Vanuit zijn stage bij Living Well Fysiotherapie te Gorinchem is hij daar 4 jaar werkzaam geweest. Momenteel volgt hij de Masteropleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht welke hij dit jaar hoopt af te ronden.