Team

Boudewijn van den Boogaard
manueeltherapeut & stagebegeleider

In 2007 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan te Nieuwegein. Vanaf dat moment werkzaam geweest bij Living Well Fysiotherapie te Gorinchem. In 2010 afgestudeerd Master Manueel Therapeut aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie te Amersfoort.

Boudewijn is met name gespecialiseerd in rug, nek- en schouderklachten. Met manuele technieken zorgt hij voor snel herstel van uw fysieke klachten.

BIG: 79066691804

Bart den Hartog
sportfysiotherapeut

In 2010 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf dat moment werkzaam geweest voor Living Well Fysiotherapie te Gorinchem. In 2014 afgestudeerd Master of Science Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht.

Bart is met name gespecialiseerd in revalidatie. Dit varieert van revalidatie van een sportblessure, na een operatie of van langdurig aanhoudende klachten.

BIG: 69912415004

Lennart van den Herik
sportfysiotherapeut & dry needling

Na zijn CIOS opleiding in 2008 afgestudeerd Bachelor fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na eerst gewerkt te hebben in Zwijndrecht is Lennart vervolgens terecht gekomen bij Procare te Gorinchem. In 2012 afgestudeerd Master Sportfysiotherapeut aan de faculteit Transfergroep Rotterdam.

Lennart heeft tevens de cursussen Dry Needling en Medical Taping volbracht.

BIG: 19910124404

Jimmy van de Koppel
sportfysiotherapeut

Jimmy woont in Sleeuwijk en is in 2014 afgestudeerd aan Avans Hogeschool te Breda. Vervolgens heeft hij de Masteropleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht gevolgd. Vanuit zijn stage bij Living Well Fysiotherapie te Gorinchem is hij daar 4 jaar werkzaam geweest. 

BIG: 19918497204

Sereno Latuhihin
performance trainer & sportkundige

In 2018 afgestudeerd voor de Bachelor opleiding Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Sereno heeft verschillende stages afgerond op diverse vlakken, zoals stage binnen de gemeente Gorinchem en in een revalidatie centrum voor senioren.

Sereno bevat veel kennis over een gezonde leefstijl, daarnaast zorgt hij voor het begeleiden van groepstrainingen en persoonlijke trainingen.

Daniëlle Kortlever
fysiotherapeut

In 2019 heeft Daniëlle de opleiding Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool afgerond. De laatste stage van de opleiding heeft ze bij Fysio PP gedaan en vanuit daar start zij haar carrière. Daniëlle is zelf actief met voetbal en geeft binnen de praktijk ook small group trainingen. 

BIG: 59925941404

Tiana van Oosten
kinderfysiotherapeut

In 2007 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan Hogeschool Rotterdam. Vanaf dat moment als fysiotherapeut met kinderen gaan werken. Onder andere bij Rijndam Revalidatie. In 2013 afgestudeerd Master kinderfysiotherapeut aan de Transfergroep te Rotterdam. Tevens gespecialiseerd in prikkelverwerkingsproblemen bij kinderen. Over dit vakgebied geeft zij sinds 2014 les als docent, bij cursusorganisatie AKK te Leiden. In 2015 de post HBO opleiding kinderbekkenfysiotherapie afgerond aan het SOMT te Amersfoort.

BIG: 99908536704

Amy Verhagen
bewegingswetenschapper & sportpsycholoog

In 2015 afgestudeerd Bewegingswetenschapper MSc. Zij leerde veel over het menselijk bewegingsapparaat en hoe je deze kunt trainen. Een stage bij een sportpsycholoog gaf haar het inzicht hoe belangrijk het mentale aspect van sporten is. Hier wilde zij meer over weten en uiteindelijk heeft zij de postacademische opleiding tot praktijk sportpsycholoog afgerond in 2019. 

Naast haar functie als sportpsycholoog geeft Amy ook de nodige groepstrainingen en assisteert zij bij het testen en meten van sporters.

Robin Oostdam
fysiotherapeut

In juni 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht en zij heeft haar laatste stage afgerond onder leiding van 2 sportfysiotherapeuten. Zelf is zij ook handbaltrainster in Utrecht en is tevens zelf veel te vinden op het handbalveld. Door persoonlijke ervaring met voorste kruisband letsel weet Robin precies hoe het is om te moeten revalideren bij een fysiotherapeut.

BIG: 19928160104

Jane Tayman
diëtist & voedingsconsulent

In 2008 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Sindsdien ben ik werkzaam als Diëtist en Gewichtsconsulent. Na eerst werkzaam geweest te zijn bij Sportcity Gorinchem werk ik sinds 2021 bij Fysio PP. Binnen Fysio PP kunt u bij mij terecht voor al uw vragen over voeding.  Voor vragen omtrent overgewicht, maar ook in combinatie met ziekte, darmproblemen, voedselallergieën, het koolhydraatbeperkt dieet en bij sporten.

BIG: 19104691989