Virtuagym App

Virtuagym App

Iedereen die sport bij Fysio PP krijgt van ons automatisch een Virtuagym account (uitgezonderd Beweegcircuit senioren). U ontvangt hiervoor een activatie e-mail op het e-mailadres dat u bij ons heeft opgegeven bij uw inschrijving.

Wat is Virtuagym?
Wanneer u de activatie-mail heeft geopend en een account heeft aangemaakt, kunt u terecht in onze eigen Physical Performance community. Hier plaatsen wij informatie over de groepslessen en eventuele veranderingen van onze sportafdeling. Daarnaast kunt u via dit platform uw rittenkaart aanschaffen via de webshop. Ook kunt u zich in Virtuagym VIA HET ROOSTER aanmelden voor de verschillende trainingen. Kunt u niet meedoen met de training, maar had u zich wel aangemeld? Dan kunt u zich ook via uw account weer afmelden. Wanneer u zich op tijd voor een training afmeldt, krijgt u 1 credit terug.

Het systeem werkt met credits. Via de webshop koopt u een 12-rittenkaart of een losse rit. Deze credits krijgt u op uw account, hiermee kunt u zich aanmelden voor de training. Met deze credits kunt u niet voor alle trainingen aanmelden, let dus goed op voor welke training u een rittenkaart koopt.

U kunt Virtuagym gebruiken in zowel uw webbrowser, op uw tablet of telefoon. Voor de laatste twee moet u de app “Virtuagym” downloaden. Deze vindt u in de App Store.

Klik hier om in te loggen bij Virtuagym.