PP Fitness

PP Fitness

Fitness zoals in de sportschool, maar dan beter!! Ben je vaak geblesseerd? Wil je beter presteren tijdens het beoefenen van je sport? Heb je te maken met medische klachten? Wil je afvallen, maar heb je nog nooit gericht gesport? Kom dan onder begeleiding van een Performance Coach werken aan je individuele doelen.

Elk doel en ieder individu is anders, daarom maken wij voor iedereen een persoonlijk trainingsschema die aansluit op je niveau en doel. De Performance Coach zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en de training op een goede manier kan afwerken.

Hoe werkt het?
Bij het maken van een afspraak neemt één van onze Performance Coaches jouw individuele doelstellingen met je door. Aan de hand daarvan maakt de Coach een individueel schema voor jou. Dat programma kun je bij ons in de praktijk wekelijks komen uitvoeren onder begeleiding. De Coach houdt je in de gaten tijdens jouw training waardoor je de oefeningen perfect uitvoert Tevens zorgt hij er voor dat je voldoende variatie en opbouw in jouw oefeningen krijgt zodat je snel en gemotiveerd je doelstellingen kan behalen.

  • 60 tot 75 minuten per training
  • Voor duur- en spelsporters
  • Voor personen met medische klachten (op advies van de fysiotherapeut)
  • Voor personen met overgewicht die willen afvallen
  • Individueel trainingsschema, ook voor thuis!
  • € 90,- per 12 trainingen.

Interesse? Laat uw gegevens achter en onze personal trainer neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.