Jane Tayman

 

Mijn naam is Jane Tayman, sinds drie jaar woonachtig in Gorinchem. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Sindsdien ben ik werkzaam als Diëtist en Gewichtsconsulent. Binnen Fysio PP kunt u bij mij terecht voor al uw vragen over voeding.  Voor vragen omtrent overgewicht, maar ook in combinatie met ziekte, darmproblemen, voedselallergieën, het koolhydraatbeperkt dieet en bij sporten.

 

Wat doet een Diëtist?

De diëtist stelt samen met jou een dieetadvies op, aangepast aan je lichamelijke, geestelijke én je persoonlijke omstandigheden. Een voedings- of dieetadvies van een diëtist helpt je om gezonder te leven, of je nu jong bent of oud, ziek of gezond. Een dieet- of voedingsadvies is voor elk mens anders. Diëtisten zijn speciaal opgeleid om de voedingsbehoeften van ieder individu te bepalen in samenspraak met de persoon. Daarvoor maken zij gebruik van zowel wetenschappelijke feiten als methoden die zich in de praktijk bewezen hebben.

Samen kijken wij niet naar beperkingen maar denken wij in oplossingen. De focus ligt bij een gezondere leefstijl en daar hoort gezonde voeding (ook) bij. Tijdens onze consulten gaan wij samen opzoek naar de beste behandeling die bij jou aansluit, tenslotte bestaat er geen voedingsplan die voor iedereen werkt.