Tiana van Oosten

Ik ben Tiana van Oosten.  In 2007 afgestudeerd Bachelor Fysiotherapie aan Hogeschool Rotterdam. Vanaf dat moment ben ik al snel als fysiotherapeut met kinderen gaan werken. Onder andere bij Rijndam Revalidatie en een periode in een eerstelijns praktijk. In 2013 ben ik afgestudeerd Master kinderfysiotherapeut aan de Transfergroep te Rotterdam. In 2009 en 2012 heb ik mij gespecialiseerd in prikkelverwerkingsproblemen bij kinderen. Over dit vakgebied geef ik sinds 2014 les als docent, bij cursusorganisatie AKK te Leiden.

In 2015 heb ik de post HBO opleiding kinderbekkenfysiotherapie afgerond aan het SOMT te Amersfoort.

Bij Fysio PP  zal ik volledig werkzaam zijn als kinderfysiotherapeut. Hierbij behandel ik zuigelingen, peuters en schoolkinderen met motorische problemen van 0-18 jaar en begeleid ik ouders. Hieronder vallen ook kinderen met prikkelverwerkingsproblemen of problemen rondom de zindelijkheid.

Mijn sterke punten zijn mijn toegankelijkheid, enthousiasme en betrokkenheid bij ouders en kinderen. Ik houd van overdragen van kennis aan o.a. collega’s, maar ook aan ouders en betrokkenen van het kind. Met als doel dat zij expert worden over de vragen omtrent hun kind. Ik zie uit naar de samenwerking met de collega’s van Fysio PP, met de ouders en kinderen.